Banánové lievance
2 banány
1 vajíčko
1/2 šálky špaldovej múky
Počet porcii: 2 osoby
Čas prípravy: 30 min.
V miske si roztlačíme vidličkou dva banány. Najlepšie banány na tento recept sú, tie prezreté. K banánom primiešame jedno vajíčko. Následne pridáme múku a všetko spolu premiešame. Pripravíme si panvicu na lievance, do ktorej nalejeme trochu olivového oleja. Potom, už len nakladáme po lyžiciach do jednotlivých otvorov panvice na lievance. Na jeden lievanec budeme potrebovať cca 2 lyžice hmoty. Lievance opekame na panvici z každej strany cca 2 minúty. Hotové lievance môžme natrieť tvarohom zmiešaným s medom a dozdobiť čerstvým ovocím. Dobrú chuť priatelia!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára