utorok 25. júla 2017

Rybacia Nátierka

Rybacia Nátierka

2 konzervy Tuniaka v paradajkovej omáčke (používam Calvo 80g konzervy)
2 polievkové lyžice masla
1/2 biela cibuľa

Počet porcií: 2 osoby

Čas prípravy: 10 min.

Tento recept priam milujem, nielenže je veľmi rýchli, ale zároveň aj veľmi zdravý. Cibuľu si ošúpeme, umyjeme a nakrájame na jemno. V menšej mysy si zmiešame tuniaka s maslom, tak aby sa obe suroviny spojili v jedno a nakoniec pridáme cibuľu. Všetko dobre premiešame a môžme natierať, najlepšie na celozrnné pečivo. Prajem Vám dobrú chuť!

TIP: Ten kto má rad pikantnejšiu variantu, odporúčam pridať trochu chilli.  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Author