Bryndzová Nátierka
125g bryndze
1 PL masla
2 PL smotany 14%
soľ, mletá sladká paprika
hrsť čerstvej pažítky
Počet porcií: 2-3 osoby
Čas prípravy: 10 min.
Tento recept je jeden z mojich najobľúbenejších, nielenže je veľmi rýchli, ale zároveň aj veľmi zdravý. Pažítku si umyjeme a nakrájame na jemno. V menšej mysy si zmiešame bryndzu s maslom a smotanou, tak aby sa všetky suroviny spojili v jedno. Nakoniec ochutíme soľou a mletou paprikou a pridáme pažítku. Všetko dobre premiešame a môžme natierať, najlepšie na celozrnné pečivo. Prajem Vám dobrú chuť!
TIP: Ten kto má rad pikantnejšiu variantu, odporúčam pridať trochu chilli.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára