nedeľa 17. septembra 2017

Bryndzová nátierka


Bryndzová Nátierka

125g bryndze 
1 PL masla
2 PL smotany 14%
soľ, mletá sladká paprika
hrsť čerstvej pažítky

Počet porcií: 2-3 osoby

Čas prípravy: 10 min.


Tento recept je jeden z mojich najobľúbenejších, nielenže je veľmi rýchli, ale zároveň aj veľmi zdravý. Pažítku si umyjeme a nakrájame na jemno. V menšej mysy si zmiešame bryndzu s maslom a smotanou, tak aby sa všetky suroviny spojili v jedno. Nakoniec ochutíme soľou a mletou paprikou a pridáme pažítku. Všetko dobre premiešame a môžme natierať, najlepšie na celozrnné pečivo. Prajem Vám dobrú chuť!

TIP: Ten kto má rad pikantnejšiu variantu, odporúčam pridať trochu chilli.  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Author